La Cambra de Comerç de Manresa ha convocat el tradicional Concurs d’Aparadors de Nadal, que vol premiar els millors aparadors nadalencs del comerç manresà. Es tracta d’un certamen que enguany arriba a la 51ena edició i que els darrers anys ha tingut molt bones xifres de participació. Els establiments que vulguin optar a guanyar el premi al millor aparador de Nadal de Manresa poden inscriure’s a partir del dilluns 3 de desembre i fins el divendres 14. Hi haurà novament dos guanyadors, un escollit per un jurat i l’altre per votació popular, que s’enduran cadascun un premi de 300 €.

Entre el 12 i el 19 de desembre el públic podrà votar electrònicament per escollir el millor aparador. D’altra banda, el jurat es desplaçarà personalment fins als establiments per valorar-los i emetre el seu veredicte, que es donarà a conèixer, juntament amb el resultat de les votacions populars, el dia 20 de desembre en un acte a la Cambra.

El Concurs d’Aparadors de Nadal està organitzat per la Cambra de Comerç de Manresa i compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i la Unió de Botiguers i Comerciants. Té per objectiu dinamitzar i posar en valor el comerç de proximitat en unes dates clau per al sector. Des de la Cambra s’encoratja els establiments participants a aprofitar tots els recursos al seu abast per projectar la seva participació al concurs i aconseguir visibilitat entre la ciutadania.

BASES2018