La conferència “La societat que ve i el comerç de proximitat: oportunitats i requeriments de competitivitat”, organitzada per la Cambra de Comerç i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Manresa i que s’havia de fer la setmana passada, s’ha reprogramat per al proper divendres 20 d’octubre, a les 20.30 hores a la sala d’actes de la Cambra de Comerç. La ponència serà a càrrec de Josep M. Galí, vice-degà de la EAE Business School, doctor en Ciències de Gestió, acadèmic i investigador sobre consum, sostenibilitat i bon govern en les organitzacions, així com autor de diversos llibres de management, de marqueting de sostenibilitat i consultor.

Durant l’acte es parlarà sobre les tendències socials que s’imposaran en els pròxims anys, dins del marc de la revolució energètica i digital en la que estem immersos, i com afectaran a l’activitat comercial i de serveis. El ponent donarà a conèixer el ventall d’oportunitats que s’obren i els requeriments de competitivitat que exigeix el consumidor ciutadà als proveïdors de productes i serveis.

Josep Maria Galí actualment està treballant en projectes de prospectiva del consum i innovació empresarial amb especial èmfasis en el fenomen del consum sostenible i en l’aplicació de polítiques de responsabilitat social i ambiental en el camp de la innovació de producte i el màrqueting. Així mateix, exposarà una visió optimista del futur del comerç de proximitat.