asd

Les últimes dades publicades pel Ministeri d’Assumptes Econòmics i Digitalització han posat de manifest el fort dinamisme econòmic de Catalunya, posicionant les nostres empreses com un dels principals motors econòmics del sud d’Europa.

Amb un increment interanual del 28.2% registrat el primer semestre del 2021, les dades hi han reflectit que els nivells d’exportació són ja un 6.2% superiors al volum d’exportacions registrat abans de la pandèmia.

D’acord amb Antonio Bonet, president del Club d’Exportadors i Inversors, “Són la demostració que les empreses espanyoles, com ja va passar en la crisi de l’any 2008, estan veient en la internacionalització la fórmula per mantenir les seves vendes i minimitzar els efectes adversos que la pandèmia ha deixat en el mercat nacional”.

Si vols conèixer les potencialitats de la teva empresa en els mercats internacionals contacta amb nosaltres, treballem programes d’iniciació a l’exportació i posicionament internacional molt útils per a identificar clients potencials.

 

asd