La cinquantena edició del Concurs d’Aparadors de Nadal de Manresa, organitzat per la Cambra de Comerç amb el suport de la UBIC i l’Ajuntament de Manresa, ha tingut com a guanyadors El Caribú, en la categoria de premi del jurat, i Les Sabatilles Vermelles, en la categoria de premi del públic. La segona posició de la categoria del jurat ha estat per a La Poma d’Eva, mentre que el tercer lloc el comparteixen Forn de Cabrianes-La Lionesa i Joan Soler. En la categoria del públic, el segon premi ha estat per a Electrodomèstics Màrquez i el tercer per a la Floristeria Brunea.

25 establiments han participat en aquesta edició del concurs, que ha destacat per l’elevada participació en les votacions populars, la més gran des que es va instaurar la categoria del premi del públic ara fa 6 anys. En total, s’han registrat 1.144 vots a través de l’aplicatiu habilitat per recollir l’opinió dels ciutadans.

Els establiments que han participat en aquesta edició del concurs són: Teatre Els Carlins, Elde, El Caribú, Pas a Pas, El Manetes, Electrodomèstics Màrquez, Forn de Cabrianes-La Lionesa, Forn Cristalleria i Sanitaris, El Cigne (C/ Barcelona), Llibreria Papasseit, Loteria Les Bases, Floristeria Brunea, Perruqueria Caché, Personal i Intransferible, Perruqueria El Serrell, Culinarium, La Poma d’Eva, El Cigne (C/ Urgell), El Forn, Les Sabatilles Vermelles, Puigbertran, Nounat, Forn de Cabrianes (Muralla del Carme) i Joan Soler.