Canviar les formes de pensar en l’àmbit del treball i personal per trobar solucions creatives que puguin aplicar-se al dia a dia d’un establiment comercial. Aquest és l’objectiu del taller que ha programat la Cambra per al dimecres 15 de novembre i que anirà a càrrec del comunicador Enric Bastardas. L’activitat s’adreça a professionals del sector del comerç, és gratuïta, i es farà entre 2/4 de 3 i 2/4 de 5 de la tarda, l’horari en què molts establiments tanquen per dinar.

El taller vol ser un viatge de dues hores per actituds, energies i il·lusions. En ell s’encoratjarà els participants a reflexionar sobre què fa que algunes persones connectin amb els altres i d’altres no, què tenen les persones creatives per a ser-ho, o què podem fer per transmetre sensacions. Es tracta d’una sessió per estimular la creativitat dels professionals del sector del comerç i motivar-los a pensar de forma diferent.

Per participar al taller és necessari fer inscripció prèvia al telèfon 93 872 42 22 o per correu electrònic a jmongr@cambramanresa.org.