La Cambra de Comerç de Manresa ja té a punt la convocatòria del 49è Concurs d’Aparadors de Nadal de Manresa, que buscarà el millor aparador nadalenc de la ciutat. Aquest dijous dia 1 de desembre s’obre el termini d’inscripcions per als comerços que vulguin participar-hi. La inscripció és gratuïta i per fer-la cal dirigir-se personalment a les oficines de la Cambra a l’edifici de Can Jorba o bé demanar-la per telèfon al 93 872 42 22 o per correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org.

Com ja s’ha fet en les darreres edicions del Concurs d’Aparadors, enguany es concediran dues categories de premis. D’una banda el premi del jurat, que estarà integrat per professionals d’àmbits diversos relacionats amb el comerç, el màrqueting o el disseny. En aquesta categoria hi haurà tres premis de 250, 50 i 50 euros. D’altra banda, es repeteix l’experiència del premi del públic, que serà escollit mitjançant votacions electròniques de tothom qui ho vulgui. En aquesta categoria els premis seran de 150, 50 i 50 euros.

Les votacions populars s’obriran el dia 12 de desembre. Les persones que vulguin votar podran fer-ho accedint a un enllaç que hi haurà al web de la Cambra o bé llegint amb el mòbil el codi QR que mostraran els aparadors participants. Només es podrà emetre un vot per dispositiu, mòbil o fix.

El Concurs d’Aparadors de Nadal és un esdeveniment plenament consolidat entre el comerç manresà per aquestes dates i en els darrers anys ha gaudit d’un gran èxit de participació. L’objectiu de la proposta és dinamitzar el sector i apropar-lo al públic. Tant en les votacions del jurat com en el vot popular, es demana que, a l’hora de valorar els aparadors, es tinguin en compte aspectes com l’impacte comercial, l’originalitat, la qualitat artística, el missatge, la qualitat artesanal i l’adequació a l’entorn.

L’acte de lliurament de premis es farà el dijous 22 de desembre i els comerços participants hauran de mantenir l’aparador exposat almenys fins el dia 26 de desembre. El concurs compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i la UBIC.

Consulteu les bases del concurs:

aparadors2016