La Cambra de Comerç de Manresa i el Cercle d’Infraestructures posaran a debat el model de distribució elèctrica en una jornada que tindrà lloc el proper divendres, 27 de gener, a partir de les 9 del matí. La proposta de debat, sobre un factor clau que incideix de forma directa en la competitivitat de les empreses, coincideix amb un moment en què els preus de l’energia estan d’actualitat a causa de l’augment de la demanda provocat per l’onada de fred. L’acte és obert a tothom prèvia inscripció al telèfon 93 872 42 22 o al correu electrònic goviedo@cambramanresa.org.

La jornada tindrà com a ponents a Assumpta Farran, directora de l’Institut Català de l’Energia; Gabriel Prat, president de Selba; i Albert Estapé, director de distribució d’Estabanell Distribució. Tots tres exposaran el seu punt de vista sobre la distribució elèctrica, reflexionant sobre els nous models que s’estan imposant en alguns països europeus, amb xarxes més locals i multiplicitat de fonts de proveïment. Un cop acabades les ponències, s’obrirà un debat amb tots els assistents.

Aquesta serà la primera jornada conjunta de la Cambra i el Cercle d’Infraestructures d’aquest any 2017. Les dues institucions tenen un acord de col·laboració mitjançant el qual de manera periòdica organitzen sessions de debat a Manresa per tractar temes relacionats amb les infraestructures i que tenen incidència en les empreses i l’economia de la comarca.