CaixaBank i la Cambra de Comerç de Manresa han renovat la seva aliança per col·laborar en l’impuls de la internacionalització de les empreses de la comarca del Bages. El conveni, signat pel director de Banca d’Instituciona de CaixaBank a la Catalunya Central, Toni Noguera, i la presidenta de la Cambra de Manresa, Sílvia Gratacós, reafirma el suport de l’entitat financera a les activitats de la cambra en l’àmbit del comerç exterior.

L’acord inclou els esmorzars empresarials, que la Cambra de Manresa organitza amb empreses internacionals del territori, i tallers de caire tècnic al voltant d’operatives de comerç exterior i altres operatives d’interès per als empresaris de la comarca. Alguns dels temes en els quals la Cambra dona suport a les empreses d’abast internacional són duaners, d’aranzels i l’impacte del Brexit a nivell duaner i logístic.

El director de Banca d’Institucions de CaixaBank a la Catalunya Central, Toni Noguera, ha manifestat que l’acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Manresa “és una mostra del compromís de l’entitat financera amb les empreses del Bages, en un dels moments més complicats per la conjuntura sanitària, econòmica i social”. Així mateix, Noguera ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l’economia manresana.

La presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa, Sílvia Gratacós, ha agraït el suport de CaixaBank que incideix en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització.