10 motius per fer-te membre de l’EEN

La Comissió Europea engegava el 2008 la xarxa Enterprise Europe Network (EEN) amb l’objectiu d’impulsar la competitivitat de les pimes. 10 anys més tard, s’ha consolidat com el millor espai per créixer ràpidament que tenen les petites i mitjanes empreses. Per cada any de la seva activitat, t’oferim un motiu per fer-te’n membre.

 

ja han passat 10 anys des que l’Enterprise Europe Network va començar a fer xarxa per facilitar a pimes i startups la recerca de socis internacionals, l’accés al finançament i el desenvolupament de la seva capacitat innovadora. Si encara no ho has provat, aquí tens 10 motius per participar de l’EEN:

  1. Per formar part d’una gran xarxa mundial. L’Enterprise Europe Network (EEN) és la xarxa més gran del món de suport per a pimes amb ambició internacional.
  2. Per accedir a un mercat global. La xarxa EEN funciona i és activa a més de 60 països d’arreu del món.
  3. Per tenir accés al millor coneixement. L’EEN reuneix els recursos i experiència de més de 3.000 experts de les més de 600 organitzacions membres.
  4. Per gaudir d’un servei experimentat. En els 10 anys de funcionament de l’EEN, 2,6 milions de pimes d’arreu del món ja s’han beneficiat dels serveis d’aquesta xarxa.
  5. Per obtenir una ajuda útil. Un 86% dels seus membres estan satisfets amb la xarxa EEN.
  6. Per teixir aliances a l’exterior. A la xarxa EEN hi pots trobar el partner internacional que necessites. Els Brokerage Events i les bases de dades amb els diversos perfils de cooperació et permetran identificar el soci que estàs buscant.
  7. Per multiplicar la teva capacitat innovadora. Amb el suport dels experts de la xarxa EEN descobriràs el teu potencial innovador i com convertir-lo en un èxit internacional.
  8. Per estar al dia de tot el que afecta a la teva empresa. La xarxa EEN organitza de forma periòdica jornades tècniques i sessions de formació sobre tots els àmbits rellevants per al negoci de pimes i startups. Drets de propietat intel·lectual, IVA europeu, accés al finançament i molt més!
  9. Per accedir al finançament i als projectes R+D europeus. Amb les eines i el suport de l’EEN multiplicaràs les teves opcions d’accedir a finançament europeu com el de l’Horizon 2020. Identifica el projecte adient on aplicar i deixa’t aconsellar per presentar la proposta!
  10. Per rebre un suport personalitzat. El teu gestor local serà el punt de contacte per impulsar el teu projecte d’innovació o internacionalització i treure el màxim profit de la xarxa EEN.

Encara dubtes sobre tots els avantatges de sumar-te a l’EEN? Contacta amb nosaltres i comença a fer xarxa!

Més informació Jaume Ferrer a/e jferrer@cambramanresa.org  tel 93 872 42 22

 

Fes-te “client”  del EEN a través d’ aquest senzill formulari aquí