La Cambra de Barcelona presenta el projecte “Catalunya 2030/40. Construïm un nou model econòmic de país”

 

Barcelona, 29 d’octubre de 2019.- La Cambra de Barcelona, en col·laboració amb la resta de cambres de Catalunya, presenten avui el pla d’acció per als propers anys que té com a objectiu treballar per dibuixar un nou model econòmic de Catalunya amb perspectiva 2030-2040. El pla persegueix fer una crida a institucions, administracions, entitats i empreses a sumar-se a un projecte comú, que independentment de la situació política del moment, se centri en desenvolupar el màxim potencial de l’economia.

 

Sota el lema ‘Catalunya 2030/40 – Construïm un nou model econòmic de país’ el president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, ha presentat les principals directrius que marcaran la línia de treball del nou equip de govern.

 

El president ha començat explicant que durant els poc més de 100 dies que són al capdavant de la institució han posat en marxa dos dels objectius del seu programa electoral: les Consultes Cambra, per democratitzar al màxim la Cambra i, alhora, com a eina de suport i confirmació a les decisions que es prenen i, en segon lloc, la millora del cens electoral, gràcies a aquest sistema de consultes.

 

Accés a la informació Catalunya 2030/40

 

Nota de Premsa Catalunya 2030/40