SUPORT
A L'EMPRESA

INSCRIPCIO SOL.LICITUDS EXCLUSIVAMENT A https://sede.camara.es/sede/manresa

Oberta de 7 de juliol de 2021 a les 9.00 hores fins el dia 31 de desembre a les 14.00. En tot cas, el termini es podrá escurçar en cas que s’esgoti el pressupost.

Objectiu: 

El programa TIC Camaras contribueix en la transformació digital de PIMEs, Microempreses i autònoms com a mesura de suport per fer front a l’impacte econòmic derivat de la crisis de la Covid 19 en les pimes. Així, aquest programa millora la seva competivitat i aconsegueix una reactivació en la seva activitat, suposant un creixement econòmic sostingut a mig termini.

Accions subvencionables:

  • Diagnosi Assistida: Els tècnics de Cambra Manresa realitzaran una diagnosi exhaustiva per verificar el nivell de competitivitat digital de les empreses, i com és la seva rel·lació amb l’entorn econòmic i el mercat. Així, s’identificaran un seguit de necessitats tecnològiques, alineades amb les seves necessitats estratègiques i operatives. Així, a travès d’aquesta diagnosi es determinaran un seguit de recomenacions per la implementació de solucions
  • Implantació de les recomenacions: La convocatòria TIC Camaras subvencionarà la implantació de les solucions recomenades a la diagnosi realitzada pels tècnics de Cambra Manresa, les quals seran recollides al Pla Personalitzat d’Implantació i que cubriran un ventall de solucions TIC en el camp del màrqueting digital, el comerç electrònic, o eines que milloren la productivitat com els ERP, CRMs o les solucions de cloud. Així, per a cada projecte presentat, es definiran un seguit de conceptes i despeses elegibles, així com els terminis d’execució i justificació de la inversió realitzada.

 

Cambra de Comerç de Manresa © Tots els drets reservats | Avís Legal