La Taula de Territori, Infraestructures i Sostenibilitat, integrada per diferents entitats i liderada per la Cambra de Comerç de Manresa, organitza un debat amb els candidats a l’alcaldia de Manresa per parlar sobre les seves propostes en infraestructures i model de ciutat. El debat tindrà lloc el proper dimarts, 2 de maig, a les 6 de la tarda a la sala d’actes de la seu de la Cambra a l’edifici de Can Jorba. La moderadora serà la periodista de Rac1 Mar Poyato.

S’ha convidat al debat als candidats Marc Aloy (ERC), Joan Vila (Impulsem), Ramon Barcardit (Junts per Manresa), Anjo Valentí (PSC), Roser Alegre (Fem Manresa), Andrés Rojo (Ciutadans), Anna Querol (En Comú Podem),  Josep Lluís Javaloyes (PP) i Sergi Perramon (FNC).

L’objectiu de l’acte és que els candidats exposin les seves idees sobre el model d’infraestructures que ha de tenir Manresa a 20 anys vista i sobre el model de ciutat i els grans projectes a desenvolupar. També es vol parlar de les propostes al voltant de les àrees d’activitat econòmica, la capitalitat i el centre històric.

La Taula de Territori, Sostenibilitat i Infraestructures està integrada per la Cambra de Comerç de Manresa, la demarcació de la Catalunya Central del Col·legi d’Enginyers Industrials, el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa, la demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, la delegació Bages, Berguedà i Anoia del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyeria de l’Edificació de Barcelona, el Gremi de Constructors d’Obres de Manresa i Comarca, el Gremi de la Indústria de la Fusta del Bages, Berguedà, i Moianès, el Gremi d’instal·ladors d’Electricitat, Fontaneria i Comunicacions del Bages, Berguedà i Moianès, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Manresa, la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central, Pimec Catalunya Central, la Fundació Montepio Sant Cristòfol Manresa-Berga, l’Escola Politècnica d’Enginyeria de Manresa UPC i la Fundació Universitària del Bages Uvic-UCC.