La Cambra de Comerç de Manresa farà dues jornades sobre indústria aquest dijous, a l’espai TecnoBages de la Fira ExpoBages que hi haurà instal·lat a la plaça Sant Domènec de Manresa. Les jornades estaran centrades en la indústria i mostraran les experiències de diferents empreses del territori. S’emmarquen en el cicle “L’empresa del demà” que la Cambra organitza de manera periòdica en col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa i forma part del projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia, que impulsen al territori 28 municipis de la comarca, l’Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages i la Diputació de Barcelona.

La primera jornada es farà de 9.30 a 11 del matí i se centrarà en el lideratge femení a la indústria. Hi participaran Elvira Garcia, CEO d’Inoxforma, i Olga Perarnau, adjunta a la direcció del laboratori de qualitat de Denso Barcelona.

A la tarda la jornada serà sobre solucions d’automatització a la indústria del Bages i tindrà lloc de 18 a 19.30 hores. Hi participaran Jordi Ribatallada, d’Airtificial Smart Factories, Álvaro Istúriz, d’Airtificial Intelligent Robots, i Xavier Vilanova, de TPR Engineering, que donaran a conèixer les experiències de les seves respectives empreses.