La Cambra de Comerç de Manresa i CaixaBank han signat un acord de col•laboració pel qual l’entitat financera patrocinarà els principals esdeveniments empresarials que organitza la Cambra. El conveni l’han formalitzat el president de la Cambra, Pere Casals, i el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana. Tots dos han manifestat la seva voluntat de cooperar per impulsar el dinamisme del teixit econòmic de la comarca del Bages, així com la formació i l’ocupació dels joves del territori.

L’acord serà vigent durant el 2019. La Cambra de Comerç de Manresa acull al llarg de l’any diferents activitats adreçades al col·lectiu empresarial i centrades en temes com la internacionalització, les infraestructures o la indústria. També ofereix suport a nous emprenedors i facilita la formació i la inserció laboral de joves en situació d’atur. El 2018, va organitzar la primera Fira d’Ocupació Jove del Bages, una iniciativa que va ser molt ben rebuda tant per part de les empreses com per part de joves en procés de recerca de feina i que tindrà continuïtat el 2019.

Durant la signatura, el president de la Cambra de Comerç de Manresa, Pere Casals, ha agraït el suport de CaixaBank que permetrà col·laborar en la destacada tasca formativa que duu a terme l’entitat cameral i en la seva acció dinamitzadora de l’activitat empresarial a la comarca. El director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, ha reiterat el suport de l’entitat financera a la cambra manresana i a les empreses del territori.

CaixaBank, al costat de les empreses

CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. CaixaBank articula la seva presència internacional a través de sucursals operatives, oficines de representació i acords de cooperació amb les banques corresponents de primer nivell.