L’Abadal Christmas Market & Wine Experience es reafirma amb una tercera edició amb el tast de vi com a protagonista

 

 Entre les propostes de tast destaquen el Showcooking del xef David García, propietari del Grup Tomàs i guanyador del programa Top Chef 2; el tast de vins experimentals, de la mà de l’enòleg d’Abadal Miquel Palau i el tast vertical de l’Abadal 3.9 Vi de Finca, amb el sommelier Josep Pelegrin.

 

 En la zona market, amb un enfocament principalment gourmet, s’hi trobaran propostes com Global Foie, Tofona Noir et Blanc, Formatges Montbrú o els xocolaters Enric Rovira

 

Santa Maria d’Horta d’Avinyó, novembre 2018. – El proper dissabte 24 de novembre tindrà lloc la tercera edició de l’ Abadal Christmas Market & Wine Experience, la proposta gastronòmica i nadalenca del celler Abadal de la que ja n’ han gaudit més de 4.000 persones en anteriors edicions i que es reafirma per tercer any consecutiu.

 

Aquest any, en destaca el Showcooking del xef David García, cap de cuina i propietari del Grup Tomàs (TO+) i guanyador de programa televisiu Top Chef 2; el tast de vins experimentals, dirigit per Miquel Palau, enòleg d’Abadal; el tast vertical de l’Abadal 3.9 Vi de Finca, on es podrà descobrir la personalitat única de tres anyades diferents d’un dels vins més representatius del celler i que serà guiat per Josep Pelegrin, millor sommelier d’Espanya 2016 i sommelier de l’Escola Joviat; o el tast Nas d’Or, un viatge sensorial conduït per la sommelier Clara Antúnez.

 

Amb propostes enogastronòmiques per a tots els públics, el mercat obrirà les portes a les 11 hores i finalitzarà a les 21 hores. Dirigit als amants del vi i a les famílies, durant tota la jornada els visitants hi podran trobar des de visites al celler, excursions per la vinya, una zona de mercat amb propostes gastronòmiques gourmet, artesanals i de temàtica nadalenca, una barra de vins Abadal i una zona gastro bar amenitzada al migdia a ritme de jazz per Laia Boixadós Quintet. Per a completar la proposta, s’oferiran també altres tastos gastronòmics com el tast de vi amb sushi, tast de vi amb formatges, tast de vi amb pernil o tast de vi amb panetones i turrons.

 

*Més informació i compra anticipada de tiquets a www.abadal.net/market. Per a més informació, es pot contactar també al 93 820 38 03 / 666 732 969 o amb visita@abadal.net

 

III edició de l’Abadal Christmas Market & Wine Experience