Presentació del llibre “L’impacte de la intel·ligència artificial a les empreses”

 

Una de les principals estratègies de la Comissió Europea per als propers anys es el “Digital Europe Programme”, que impulsarà les inversions en supercomputació, intel·ligència artificial, ciberseguretat i en coneixements digitals avançats per tal de millorar la competitivitat d’Europa en l’economia digital mundial, aconseguir la sobirania tecnològica i donar suport a una transformació digital que garanteixi serveis públics d’alta qualitat que beneficiïn els ciutadans i les empreses .

 

És en aquest marc que, tal i com diu la Comissió Europea, la intel·ligència artificial (IA) s’ha convertit en una àrea d’importància estratègica i un motor clau del desenvolupament econòmic.

 

Tenint en compte, doncs, la rellevància del tema tant per al futur de les societats com, particularment, per a l’empresa, adjunt us annexem l’informe “L’impacte de la intel·ligència artificial a les empreses” que forma part del conjunt de “Papers” de l’Observatori per a la Indústria del Departament d’Empresa i Coneixement. Aquest document vol proporcionar una visió pràctica sobre com l’empresa pot abordar aquest nou repte, presenta exemples d’aplicació de la IA i ofereix un conjunt de suggeriments i reflexions per a la incorporació de la IA a les empreses.

 

El món de demà : Intel.ligència econòmica ( Articles sobre l’ Aplicació de la Intel.ligència Artificial )

 

Una Europa preparada per a l’era digital: la Comissió proposa noves normes i accions per fomentar l’excel·lència i la confiança en la intel·ligència artificial

 

Institut de Recerca de la Intel·ligència Artificial 

 

Catalonia.ai

 

12_impacte_intelligencia_artificial

 

 

La intel·ligència artificial | #EUROPADIGITAL​, amb Xantal Llavina