Instruments i ajuts del CDTI i ACCIÓ per a la Innovació Empresarial

 

En aquesta sessió, coorganitzada entre ACCIÓ i el Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI), coneixeràs totes les oportunitats que ofereixen els programes i instruments del CDTI per a la realització de projectes empresarials d’R+D i innovació.

CDTI

Representants del CDTI ens presentaran els programes i instruments per recolzar projectes d’R+D+I, com els NEOTEC, PID, CERVERA, PCTI, entre d’altres:

  • NEOTEC: Programa de suport a la creació i consolidació d’empreses innovadores de base tecnològica a Espanya.
  • PID: Ajuts a projectes d’R+D desenvolupats per empreses i destinats a la creació i millora significativa de processos productius, productes o serveis.
  • CERVERA: Ajuts a projectes individuals d’R+D, desenvolupats per empreses que col·laboren amb Centres Tecnològics d’àmbit estatal, en les tecnologies prioritàries Cervera: materials avançats, eco-innovació, transició energètica, fabricació intel·ligent, tecnologies per la salut, cadena alimentària segura i saludable, deep learning i IA, xarxes mòbils avançades, transport intel·ligent i protecció de la informació.
  • MISIONES Ciència i Innovació: Programa destinat a grans iniciatives estratègiques intensives en investigació industrial, amb la participació d’organismes d’investigació, centres tecnològics i universitats, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament de cinc missions: Energia segura, eficient i neta per al segle XXI; Mobilitat sostenible i intel·ligent; Impuls gran sector agroalimentari sostenible i saludable; Impuls a la indústria en la revolució industrial del segle XXI; i donar resposta sostenible a malalties i necessitats derivades de l’envelliment.
  • Projectes de Cooperació Tecnològica Internacional en R+D+i (PCTI): Projectes liderats per empreses, tant a escala multilateral (EUREKA, IBEROEKA i PRIMA), com a bilateral. Fan referència al valor afegit de la innovació realitzada en clau internacional i permeten a les empreses espanyoles reforçar les seves capacitats tecnològiques, ampliant, al mateix temps, l’impacte dels seus productes, processos i serveis en els mercats globals.

ACCIÓ

Des d’ACCIÓ també presentarem els detalls de les línies d’actuació pròpies per donar suport a projectes d’R+D i innovació

 

Programas de Apoyo a la I+D+i de CDTI

 

Apoyo y Ayudas del CDTI a la Innovación Empresarial

 

 

http://perspectivacdti.es/guia-facil-ayudas-cdti-cdtioficial/

 

 

instruments i ajuts del CDTI i ACCIÓ per a la Innovació Empresarial