XVIII TROBADES EUROPEES DE SUBCONTRACTACIÓ INDUSTRIAL-Bilbao- Obert fins el 7 de maig

XVIII TROBADES EUROPEES DE SUBCONTRACTACIÓ INDUSTRIAL

Del 4 al 6 de juny 100 Compradors europeus es reuniran a Bilbao a la recerca de proveïdors, a la Trobada de Subcontractació Industrial més gran d’Espanya.

 

Fira de Subcontractació Bilbao 4, 5 i 6 de juny www.subcontratacionbilbao.com

 

La Cambra de Barcelona i el BEC, en col·laboració amb la Cámara de Bilbao reuniran a més de 100 empreses d’11 països amb empreses subcontractistes.

 

Objectiu

L’objectiu d’aquestes trobades és impulsar la internacionalització de les nostres empreses promovent trobades amb responsables de compres interessats en identificar proveïdors potencials.

Les activitats més demandades són principalment: transformació amb i sense arrencada de llimadures, (forja, caldereria, mecanització, mecano soldadura, estampació, embotició, tall làser, etc.), tractaments tèrmics i superficials, enginyeria, electricitat i electrònica, fabricació de motlles, plàstic, fabricació d’utillatges, materials compostos i fabricació de conjunts.

 

Els compradors pertanyen als següents sectors: Automoció, Construcció, Ferrocarril (tant de vehicles com d’infraestructures), Electricitat i Electrònica, Energètic, Defensa, Fabricants de diversos tipus de maquinària (packaging, elevació, processament, eina, agroalimentària ).

 

Inscripcions

  • Associats a la Bolsa de Subcontratación de las Cámaras: 600 € + IVA
  • No associats a la Bolsa de Subcontratación de las Cámaras: 1.100 € + IVA

 

  • Les entrevistes tindran una durada de 30 minuts.
  • Data límit d’inscripció: 7 de maig (O limitació de participants)

 

Lloc i data

Les Trobades tindran lloc al Bilbao Exhibition Centre. Fira de Subcontractació www.subcontratacionbilbao.com els dies 4, 5 i 6 de juny,

 

Sol·licitud llistat de compradors

Adjuntem convocatòria, fitxa i condicions de participació. Donat l’elevat nombre de compradors participants només es podrà enviar el llistat als subcontratistes que confirmin la seva participació abans del 7 de maig a: acarrasco@cambrabcn.org o bé jmgomes@cambrabcn.org

 

 

Primer listado de compradores

 

 

Ficha de inscripción y condiciones 2019