XIX TROBADES EUROPEES DE SUBCONTRACTACIÓ INDUSTRIAL I AEROTRENDS – Bilbao

XIX TROBADES EUROPEES DE SUBCONTRACTACIÓ INDUSTRIAL I AEROTRENDS

En el marc de la Fira de Bilbao de subcontractació Industrial

 

Del 4 al 6 de juny 100 compradors europeus es reuniran a Bilbao a la recerca de proveïdors, a la Trobada de Subcontractació Industrial més gran d’Espanya.

 

Fira de Subcontractació Bilbao 4, 5 i 6 de juny www.subcontratacionbilbao.com

 

La Cambra de Barcelona i el BEC, en col·laboració amb la Cámara de Bilbao reuniran a més de 100 empreses d’11 països amb empreses subcontractistes.

 

Objectiu

L’objectiu d’aquestes trobades és impulsar la internacionalització de les nostres empreses promovent trobades amb responsables de compres interessats en identificar proveïdors potencials.

 

Les activitats més demandades són principalment: transformació amb i sense arrencada de llimadures, (forja, caldereria, mecanització, mecano soldadura, estampació, embotició, tall làser, etc.), tractaments tèrmics i superficials, enginyeria, electricitat i electrònica, fabricació de motlles, plàstic, fabricació d’utillatges, materials compostos i fabricació de conjunts.

 

Els compradors pertanyen als següents sectors: Automoció, Construcció, Ferrocarril (tant de vehicles com d’infraestructures), Electricitat i Electrònica, Energètic, Defensa, Fabricants de diversos tipus de maquinària (packaging, elevació, processament, eina, agroalimentària ).

 

 

Inscripcions

  • Empreses expositores a la Fira de Subcontractació de Bilbao: inscripció gratuïta
  • Per als associats a la Bolsa de Subcontratación de las Cámaras: 600 € + IVA
  • Per als no associats a la Bolsa de Subcontratación de las Cámaras: 1.100 € + IVA

 

Les entrevistes tindran una durada de 30 minuts.

Data límit d’inscripció: 6 de maig (O limitació de participants)

 

Lloc i data

Les Trobades tindran lloc al Bilbao Exhibition Centre. Fira de Subcontractació www.subcontratacionbilbao.com  els dies 4, 5 i 6 de juny,

 

 

Sol·licitud llistat de compradors

Donat l’elevat nombre de compradors participants només es podrà enviar el llistat als subcontratistes que confirmin la seva participació  acarrasco@cambrabcn.org o bé jmgomes@cambrabcn.org

 

Convocatoria 2019