Webinar. Apropament a l’ Europa Occidental a través de Mitjans digitals : Quins factors culturals hem de tenir en compte.

 

Webinar. Apropament a l’ Europa Occidental a través de Mitjans digitals : Quins factors culturals hem de tenir en compte. ( Accés lliure Prèvia Inscripció )

Dimarts 2 de juny. De les 10 a les 12 hores

Webinar gratuït per Zoom. Inscripció prèvia i facilitació de l’enllaç.

 

 

El client internacional no es comporta igual que el client nacional. L’estil i les tècniques de venda que tan bé et funcionen semblen no funcionar igual amb tothom. Amb els tractes internacionals succeeixen sorpreses increïbles.
Per a maximitzar les teves vendes, has de conèixer la mentalitat predominant de cadascuna de les nacionalitats amb les quals tractis. Has de ser capaç de tocar la fibra sensible dels empresaris alemanys com només els alemanys saben fer. Has de ser capaç de tocar el cor dels clients britànics com només els britànics saben fer. Has de ser capaç de presentar el teu pressupost als francesos com només els francesos saben fer. Has de ser capaç negociar com ho fa el teu client sigui com sigui la seva nacionalitat.

 

Objectiu: Maximitzar les vendes internacionals en 2020. Aquest objectiu s’aconseguirà proporcionant-li pautes de com ajustar a cada nacionalitat i la seva cultura la manera òptima de:
• Establir el primer contacte amb el client
• Establir confiança
• Identificar les necessitats del client
• Presentar la proposta comercial
• Negociar el preu
• Tancar la venda

 

Programa:

 • Presentació xarxa EEN ( Europe Enterprise Network )
 • Concepte de cultura
  • Relativitat de la cultura
  • L’impacte de la cultura en vendes, compres i negociacions
  • El model Hofstede de 6 Dimensions: Com les diferències culturals són mesurables en xifres, comparables i predictibles
  • Com utilitzar aquest model per a incrementar les seves vendes a clients estrangers ajustant el seu enfocament i estratègia de vendes a França, Regne Unit, Alemanya i el Benelux mitjançant un enfocament digital.
  • Casos pràctics reals
 • Torn Obert de Paraules

 

Ponent : Salvador Ribas ( Cross-Cultural Expert ) de Hofstede-Insights

 

Jornades Mercat_WEBINAR EUROPA RGPD

 

Inscripció al curs

Nom i cognoms *

DNI *

Domicili *

Població *

Codi Postal *

Telèfon *

Email *


Empresa

CIF

Càrrec

Domicili

Població

Codi Postal

Telèfon

Fax

He llegit la Política de Privacitat i accepto i dono el meu consentiment per a les finalitats esmentades *

Accepto i dono el meu consentiment per a rebre Newsletters i informació comercial de Cambra de Comerç de Manresa.

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la política de privacitat i els termes de servei de Google.


D'acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) en vigor, l'informem que les seves dades personals formaran part d'un fitxer sota responsabilitat de CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA que té com a finalitats permetre la gestió i relació comercial, contractual o informativa en qualsevol dels suports, incloent-hi els electrònics, sobre els serveis o productes pels quals s'ha interessat. No hi ha previsió que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l'excepció de les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l'Administració pública competent. Vostè autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals per a les finalitats esmentades. Més informació a www.cambramanresa.org
Si desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ara o en qualsevol moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui a CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA a C/ Muralla del Carme 17- 23 2a planta (edifici Can Jorba) 08241 Manresa, o ens remeti un correu electrònic a l'adreça següent: rgpd@cambramanresa.org