Turkey-EU Virtual Networking Event (Trobada Virtual B2B Turquia-UE)

 

Turkey-EU Virtual Networking Event (Trobada Virtual B2B Turquia-UE)

Sector aeronàutic, ferroviari i automòbil – 27 i 28 d’abril de 2021

La inscripció és gratuïta.

 

https://eci-networking2021.b2match.io/

 

El projecte “Desenvolupar pimes i clústers mitjançant xarxes internacionals”, finançat per la Comissió Europea en el marc del programa de subvencions per al diàleg empresarial Turquia-UE (TEBD), us convida a participar a l’esdeveniment de xarxa internacional virtual que s’organitzarà els dies 27 i 28 d’abril de 2021 en col·laboració amb la Cambra d’Indústria d’Eskisehir, la Cambra de Comerç de Barcelona i la Cambra de Comerç d’Alvèrnia-Roine-Alps. Aquest esdeveniment proporcionarà a les grans empreses, pimes, cambres, clústers, inversors, institucions públiques i associacions l’oportunitat única d’establir associacions empresarials i tecnològiques mitjançant reunions 1-1 previstes.

 

Les reunions bilaterals es programen de durada  20 minuts segons la disponibilitat, els interessos i els objectius de cada participant. Per tal de permetre als participants trobar socis adequats, cada participant està obligat a triar com a mínim un element de la secció “Oportunitats del mercat”.

 

FOCUS POINTS :

 

Aeronàutica

Fabricació de peces de motors, peces estructurals, conformat de xapa, fabricació d’eines i plantilles, tornejat de precisió, cables i cables, processos especials, tractament de superfícies, muntatge, integració, etc.

 

Indústria ferroviària

Producció de locomotores, fabricació de vagons i components, cabina, bugies, motors dièsel, producció de sistemes de fre, solucions de senyalització, sistemes d’alimentació i cablejat, fosa precisa, mecanitzat de precisió, muntatge, pintura, recobriment, etc.

 

Indústria de proveïdors d’automoció

Fabricació de camions, vehicles comercials lleugers, moto propulsors, motors i peces del motor, carrosseries d’eixos, vehicles contra incendis, vehicles de rescat, gats elevadors de vehicles, sistemes de bloqueig de portes de vehicles, remolc, safates, sistemes de seients, llantes, cabines d’operadors, xassís, eix de l’eix, eix d’engranatge posterior i peces d’automoció, etc.

 

Per què participar?

 

  • Amplieu la vostra xarxa comercial internacional
  • Generar contactes i contractes transfronterers
  • Cerqueu nous socis i clients comercials / tecnològics
  • Promocioneu el vostre producte i potencieu el vostre estat al mercat
  • Conèixer les noves tecnologies
  • Connecteu-vos amb la vostra regió

 

Com us podeu beneficiar d’aquest esdeveniment?

 

  • Publiqueu i mostreu els vostres productes, projectes i necessitats empresarials als participants de l’esdeveniment
  • Inicieu i organitzeu reunions prometedores prèvies 1: 1 a l’esdeveniment
  • Genereu oportunitats de venda noves i conegueu nous contactes de manera rendible i en temps
  • Mantingueu-vos un pas per davant dels vostres competidor

 

Info Pack