TROBADA MISSIÓ SUBCONTRACTACIÓ INDUSTRIAL A FRANҪA – SALON SIANE Toulouse

OPORTUNITATS SUBCONTRACTACIÓ INDUSTRIAL  A FRANÇA -MISSIÓ A FIRA SIANE  

 

Presentació acció de promoció a França per empreses de la subcontractació industrial

Fira SIANE Tolosa del 22 al 24 d’Octubre 2019

www.salonsiane.com

Inscripcions fins al 17 de maig de 2019

 

SECTORS CLIENTS: Empreses de subcontractació industrial

Fabricants de parts i components metàl·lics, plàstic, cautxú, fabricants de motlles i matrius, cablejat elèctric, cartes electròniques, injecció, altres; subministren a sectors com l’automoció, l’aeronàutic, la il·luminació, la construcció de maquinària i utillatge, robòtica, productes electrònics, equipaments mèdics i d’ òptica, etc.

 

En el marc del Pla d’Acció Internacional de les Cambres 2019 i en col·laboració amb ACCIÓ, s’organitza una nova missió empresarial a França per les empreses del sector de Subcontractació Industrial. Aquest any, proposem a les empreses participants:

 

  • Una participació a la Fira SIANE de Tolosa que tindrà lloc del 22 al 24 d’Octubre de 2019. L’empresa tindrà un estand d’exposició de 27 m2 compartit entre 5 empreses per rebre els visitants i els clients potencials, amb expositors per catàlegs dels participants, mostradors, taules i 3 cadires; i amb inscripció al catàleg de la Fira i a les Trobades organitzades per SIANE.
  • Una agenda de reunions realitzada per ACCIO França personalitzada amb compradors d’empreses franceses a la fira i a les empreses ubicades a prop de Tolosa i que no es poden desplaçar a la fira.

 

Convocatoria Missió Trobada SIANE 2019

 

Oportunitats Subcontractació a França-Fira IANE presentació