TALLER DE COOPERACIO EMPRESARIAL PER LA INTERNACIONALITZACIO

 

TALLER DE COOPERACIO EMPRESARIAL PER LA INTERNACIONALITZACIO

La Cambra de Comerç de Sabadell, a través de la seva Borsa de Subcontractació Industrial, organitza amb ACCIÓ, el primer Taller de Cooperació empresarial, com a resposta a la necessitat d’oferir a compradors estrangers, una oferta competitiva i més integral.

 

Vine a aquest taller per guanyar competitivitat a mercats tan exigents com Alemanya i augmentar l’atractiu de la teva oferta accedint a oportunitats de negoci en l’entorn de la subcontractació industrial.

 

El taller tindrà 2 sessions amb un format pràctic per a la creació de projectes de cooperació empresarial i es treballarà intensament en capacitar els participants en coneixements i eines per a la cerca dels socis ideals, en el disseny d’una estratègia en grup i en la formalització d’un acord de cooperació, entre d’altres.

Aquesta formació inclou sessions dinamitzades de networking entre les empreses participants.

 

Objectiu dels tallers

Dominar les eines i adquirir els coneixements per a la creació de projectes de cooperació empresarial internacional en l’entorn de la subcontractació industrial per projectes al mercat alemany.

T’interessa si ets…

Un gerent o un director general d’una empresa de l’entorn de subcontractació industrial amb un projecte, o idea de projecte, de cooperació empresarial internacional.*

 

*Per a l’optimització d’aquest taller, l’organització aplicarà criteris de selecció a les sol·licituds rebudes en base al grau d’adequació a la descripció de l’activitat.

Localització

Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Sabadell

Av. de Francesc Macià, 35

08206 Sabadell Apt. corr. 119

Tel.: 937 451 255

Disposem de pàrking propi

Organitza

Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Sabadell

ACCIÓ

 

Col·labora

Altrium

 

Per ampliar informació, o fer la preinscripció als tallers, poden posar-se en contacte amb nosaltres. La data límit per la preinscripció és el 13 de juny de 2019.

 

Convocatoria Tallers de Cooperació empresarial subcontractació industrial 2019

Inscripció a l'acte

Nom i cognoms *

DNI *

Domicili *

Població *

Codi Postal *

Telèfon *

Email *


Empresa

CIF

Càrrec

Domicili

Població

Codi Postal

Telèfon

Fax

He llegit la Política de Privacitat i accepto i dono el meu consentiment per a les finalitats esmentades *

Accepto i dono el meu consentiment per a rebre Newsletters i informació comercial de Cambra de Comerç de Manresa.

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la política de privacitat i els termes de servei de Google.


D'acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) en vigor, l'informem que les seves dades personals formaran part d'un fitxer sota responsabilitat de CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA que té com a finalitats permetre la gestió i relació comercial, contractual o informativa en qualsevol dels suports, incloent-hi els electrònics, sobre els serveis o productes pels quals s'ha interessat. No hi ha previsió que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l'excepció de les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l'Administració pública competent. Vostè autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals per a les finalitats esmentades. Més informació a www.cambramanresa.org
Si desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ara o en qualsevol moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui a CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA a C/ Muralla del Carme 17- 23 2a planta (edifici Can Jorba) 08241 Manresa, o ens remeti un correu electrònic a l'adreça següent: rgpd@cambramanresa.org