PLA DE SUBCONTRACTACIÓ INDUSTRIAL 2020 (27 accions internacionals , oportunitats de fabricació , nou Directori)

 

Pla de Subcontractació Industrial 2020 ( 27 accions internacionals , 8 Fires amb captació de oportunitats de fabricació i Nou Directori )

 

Tramitació de demandes de compradors de les principals fires de Subcontractació Industrial i Directori de Subcontractistes promocionat a Fires Internacionals. https://subcontex.camara.es/

En aquest pla anual de fires, les Borses de subcontractació recopilen OPORTUNITATS DE FABRICACIÓ (unes 250 demandes anuals de compradors estrangers i espanyols) que adrecem directament a les empreses membres de la Borsa. A més les empreses interessades en exposar en aquestes fires tindran un descompte d’aproximadament el 15% en el cost de participació a la fires i Trobades amb Compradors Europeus.

 

Per 375 € l’any ( + IVA ), la vostra empresa podrà accedir a més de 250 demandes recopilades a fires internacionals de prestigi del sector de la subcontractació a Europa, sense moure-us del vostre despatx.

 

Com donar-se d’alta:

 

Només cal que ens envieu un correu electrònic a l’adreça jferrer@cambramanresa.org , posant a l’assumpte: “ALTA BORSA SUBCONTRACTACIÓ” i les dades bàsiques de contacte de la vostra empresa.

 

Manresa, a 20 de gener de 2020

 

PLA SUBCONTRACTACIO INDUSTRIAL 2020 Manresa