Participació a Fira ALIHANKINTA ( Tampere – Finlandia )

Participació a Fira ALIHANKINTA ( Tampere – Finlandia )

https://www.alihankinta.fi/en/

Entre els dies 24 i 26 de setembre de 2019 celebra a la ciutat finlandesa de Tampere la trenta segona edició de la fira ALIHANKINTA (Subcontractació), un dels certàmens més importants dels que se celebren a Europa dedicats a la subcontractació industrial. En la passada edició, segons dades de l’organització, van prendre part en Alihankinta prop d’un miler expositors, amb presència de firmes de 20 països, a més de Finlàndia, incloent expositors francesos, italians, alemanys, suecs, britànics, russos i dels països nòrdics, a més de la participació espanyola, liderada per la Cambra de Àlaba. El nombre de visitants va ser de 20.000, segons fonts de la fira.

 

El mercat finlandès es mostra especialment interessat, segons es va constatar en la presència en els passats anys en ALIHANKINTA, en sectors com la fosa, la mecanització, el plàstic i la construcció metàl·lica. Les empreses que es van interessar per la subcontractació espanyola treballaven en sectors com l’aeronàutic, la construcció naval, béns d’equip, fabricants d’ascensors, camions, indústria de la fusta i paperera, fabricants de maquinària i electrònica i material esportiu.

 

La Cambra de Comerç i Indústria d’Àlaba organitza, en col·laboració amb SUBCONTEX, la Xarxa de Borses de Subcontractació de les Cambres de Comerç, la participació agrupada d’empreses espanyoles a ALIHANKINTA. Donada la molt escassa disponibilitat d’espai a la fira, les modalitats de participació que es proposen són les següents:

Veure document adjunt

 

alihankinta_2019_convocatoria_con_boletin_csc