Oportunitats de negoci postcovid a la Great Bay Area: Hong Kong, Macau i Guangdong

Oportunitats de negoci postcovid a la Great Bay Area: Hong Kong, Macau i Guangdong

En aquesta sessió descobriràs les oportunitats de negoci que presenta aquest mercat i la missió empresarial que es durà a terme del 16 al 30 de juny d’enguany.
Una de les iniciatives d’urbanització més importants de la Xina dels darrers anys és la zona de la badia de Hong Kong-Macau-Guangdong al sud de la Xina, ara anomenada Great Bay Area (GBA) que cobreix 9 ciutats de la regió més oberta i d’economia més vibrant del país.
Amb l’objectiu de rivalitzar amb badies com San Francisco, Nova York o Tòquio, la importància del seu potencial econòmic és indubtable.
La població de la GBA, al voltant dels 70 milions de persones, és més que tot el Regne Unit i el doble que el Canadà. Ocupa menys de l’1% de la superfície de la Xina, però aporta el 12% del seu PIB. El trànsit aeri de mercaderies per tota la zona de la badia és més gran que les xifres combinades de la zona de la badia de San Francisco, Nova York i Tòquio. Tres dels deu ports de contenidors més importants del món es troben a la zona de la gran badia. El volum en inversions en R+D de Shenzhen només l’iguala Corea del Sud i Israel.
Per aquest motiu, la missió virtual de caràcter tecnològic se centrarà en els sectors:
  • Indústria 4.0,
  • TIC i transformació digital,
  • Logística, comerç electrònic i distribució (en el vessant tecnològic)
  • Energia i recursos (també en el vessant tecnològic)
No t’ho perdis!
Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days – Focus Àsia d’ACCIÓ, que tindran lloc del 15 al 19 de març. A través de webinars i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.