Oberta Convocatòria ASSESSORAMENT EN MÀRQUETING DIGITAL INTERNACIONAL SUBVENCIONAT – Xpande Digital

Oberta Convocatòria ASSESSORAMENT EN MÀRQUETING DIGITAL INTERNACIONAL SUBVENCIONAT – Xpande Digital

Saps que el procés de compra es realitza en més de un 50% a través de canals digitals abans de contactar directament l’ empresa ? Saps com captar nous clients a través del canal digital ?

A Cambra de Manresa hem endegat aquest Nou programa amb Fons FEDER de la Unió Europea , La Cámara de España i ACCIO ( Generalitat de Catalunya )

 

L’objectiu del programa és millorar el posicionament on-line de les empreses en un mercat internacional concret a través d’eines de màrqueting digital, reforçant d’aquesta manera la seva estratègia internacional.

Per a això realitzem un assessorament personalitzat amb metodologia basada en la intel·ligència competitiva que ens permeti oferir a l’empresa un Pla d’Acció de Màrqueting Digital al mercat objectiu.

EN QUÈ CONSISTEIX?

Fase 1: Assessorament

Anàlisi del posicionament on-line de l’empresa respecte a la competència al mercat triat. Després del diagnòstic, elaborem un pla d’acció de màrqueting digital personalitzat considerant els teus clients, producte, servei i país. Aquestes accions podran ser implantades en la segona fase del programa.

Fase 2: Implantació
Recolzament a les empreses en la posta en marxa del pla d’acció de Màrqueting Digital.

Exemples d’accions que es poden realitzar al programa XPANDE DIGITAL:
• Posicionament SEO de la web sobre els continguts en idiomes.
• Posicionament SEM de la web: accions que millorin la visibilitat de l’empresa en cercadors i en plataformes d’internet.
• Creació i disseny de LANDING PAGES .
• email màrqueting: eines digitals per reforçar estratègia de captació, desenvolupament i fidelització de clients i potencials.
• Disseny i creació de campanyes en Xarxes Socials .
• Accions de generació de continguts “content màrqueting”, campanyes en cercadors i xarxes socials…

 

QUINS SÓN ELS BENEFICIS PER A l’EMPRESA PARTICIPANT?

Utilitzar Internet com a tractor d’oportunitats comercials
Incrementar del tràfic web i per tant, possibilitat d’incrementar la facturació i els beneficis
Captació de “leads”-contactes  i de nous clients

 

QUI PODEN BENEFICIAR-SE?

Pimes i autònoms de la demarcació de la Cambra de Manresa

COST PER A l’EMPRESA PARTICIPANT

En la Fase 1:

El cost està subvencionat al 100%

En la Fase 2:
Cofinancem al 40% fins a una inversió de 4.000€
El pressupost elegible per empresa associat a l’execució d’aquestes accions ascendeix a la quantitat màxima de 4.000 € (IVA no inclòs), que hauran de ser prefinançats íntegrament per l’empresa beneficiària.
La quantia màxima de l’ajuda que rebi l’empresa serà de 1.600 €, sempre que es justifiquin les despeses en els termes i terminis acordats.
Nota: l’empresa podrà realitzar accions de major quantia, si bé l’ajuda no excedirà del 40% de la inversió realitzada sobre el màxim de 4.000 € per empresa.

 

Més informació : Jaume Ferrer Tel 93 872 42 22     a/e  jferrer@cambramanresa.org 

Inscripció a l'acte

Nom i cognoms *

DNI *

Domicili *

Població *

Codi Postal *

Telèfon *

Email *


Empresa

CIF

Càrrec

Domicili

Població

Codi Postal

Telèfon

Fax

He llegit la Política de Privacitat i accepto i dono el meu consentiment per a les finalitats esmentades *

Accepto i dono el meu consentiment per a rebre Newsletters i informació comercial de Cambra de Comerç de Manresa.

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la política de privacitat i els termes de servei de Google.


D'acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) en vigor, l'informem que les seves dades personals formaran part d'un fitxer sota responsabilitat de CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA que té com a finalitats permetre la gestió i relació comercial, contractual o informativa en qualsevol dels suports, incloent-hi els electrònics, sobre els serveis o productes pels quals s'ha interessat. No hi ha previsió que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l'excepció de les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l'Administració pública competent. Vostè autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals per a les finalitats esmentades. Més informació a www.cambramanresa.org
Si desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ara o en qualsevol moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui a CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA a C/ Muralla del Carme 17- 23 2a planta (edifici Can Jorba) 08241 Manresa, o ens remeti un correu electrònic a l'adreça següent: rgpd@cambramanresa.org