WEBINAR: L’eina Pentagrowth per dissenyar models de negoci disruptius

L’eina Pentagrowth per dissenyar models de negoci disruptius

Sessió on-line.

Les crisis acceleren els canvis i redibuixen el terreny de joc per als negocis. En les darreres setmanes el rellotge tecnològic i social s’ha accelerat. Algunes tecnologies, com la teleconferència, la impressió 3D o els robots que interactuen amb les persones són part de la ‘nova normalitat’. En el pla social observem un canvi de valors i prioritats individuals i col·lectives, però també la generació de noves comunitats d’ajuda mútua i l’estructuració de nous ecosistemes empresarials.

L’objectiu d’aquesta sessió és facilitar que els responsables empresarials reflexionin sobre com integrar aquestes capacitats en les estratègies de sortida de la crisi a curt termini (100 dies) i en la reformulació de models de negoci a mig termini (1000 dies).

En aquest workshop on-line, aprendràs a dissenyar models de negoci disruptius amb Javi Creus, creador de la metodologia Pentagrowth i fundador de Ideas for Change.

El model Pentagrowth: les cinc palanques del creixement exponencial, és el resultat de l’anàlisi de dades de 50 organitzacions que van experimentar creixements superiors al 50% anual en clients i ingressos durant cinc anys seguits.

En aquest workshop, Javi Creus, altres consultors Pentagrowth i representants d’empreses que ja l’han utilitzat, compartiran els fonaments de la metodologia i casos reals d’aplicació, i guiaran els participants en el desenvolupament d’un cas del seu interès a través dels següents passos:

  • Anticipar: dissenyar negocis des d’un #FuturoQueMola amb capacitat d’involucrar a altres agents del sistema i ampliar el camp d’actuació.
  • Descompondre: avaluar el potencial de contribució al #FuturoQueMola dels actius i capacitats actuals de l’empresa.
  • Explorar: les palanques per al creixement exponencial: xarxes, actius, capacitats, agents, comunitats disponibles a l’escenari futur.
  • Combinar: elements interns i externs per generar una proposta de valor disruptiva.
  • Dissenyar: la visió de l’impacte futur i els passos immediats per a la validació de la proposta de valor. Quin és el teu #FuturoQueMola?

Descobreix i dissenya un model de negoci d’innovació disruptiva amb nosaltres!

 

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Inscripció clickar aqui