MINCOTUR

Jornada “Estratègies de diversificació industrial”

En el marc del projecte Treball, Talent i Tecnologia (TTT) liderat per l’Ajuntament de Manresa i el Consell Comarcal del Bages, la Cambra de Comerç de Manresa organitza la jornada “Estratègies de diversificació industrial”.

 

A la primera part de l’acte, es  presentarà l’estudi titulat Línies de diversificació en la cadena de valor de l’automoció del Bages. Aquest estudi te l’objectiu d’analitzar quines tecnologies faciliten l’adaptació als processos de diversificació industrial per tal d’aconseguir treballar en nous projectes industrials vinculats a sectors alternatius a l’automoció, com poden ser el farmacèutic, ferroviari o de les energies renovables.

 

En la segona part de la jornada, tres líders empresarials del Bages compartiran el seu punt de vista i les seves experiències empresarials derivades de l’execució de projectes vinculats a diferents sectors com són el ferroviari, el mèdic o el de les energies renovable. Conèix les experiències en diversificació de les següents empreses:

 

CIMEC 3D, Giuseppe Di Ioro, Director d’operacions

Condals Group, David Burgués, Director Comercial

Control Live, Sònia Riera, CEO

 

 

 

Hora i dia: 9h00 del pròxim 13 de desembre de 2021

Lloc: Cambra de Comerç de Manresa

 

Es prega confirmar l’assistència Marc Rodríguez al mail mrodriguez@cambramanresa.org

 

Diversificació Industrial

Diversificació Industrial

  Inscripció a l'acte

  Nom i cognoms *

  DNI *

  Domicili *

  Població *

  Codi Postal *

  Telèfon *

  Email *


  Empresa

  CIF

  Càrrec

  Domicili

  Població

  Codi Postal

  Telèfon

  Fax

  He llegit la Política de Privacitat i accepto i dono el meu consentiment per a les finalitats esmentades *

  Accepto i dono el meu consentiment per a rebre Newsletters i informació comercial de Cambra de Comerç de Manresa.

  Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la política de privacitat i els termes de servei de Google.


  D'acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) en vigor, l'informem que les seves dades personals formaran part d'un fitxer sota responsabilitat de CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA que té com a finalitats permetre la gestió i relació comercial, contractual o informativa en qualsevol dels suports, incloent-hi els electrònics, sobre els serveis o productes pels quals s'ha interessat. No hi ha previsió que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l'excepció de les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l'Administració pública competent. Vostè autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals per a les finalitats esmentades. Més informació a www.cambramanresa.org
  Si desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ara o en qualsevol moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui a CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA a C/ Muralla del Carme 17- 23 2a planta (edifici Can Jorba) 08241 Manresa, o ens remeti un correu electrònic a l'adreça següent: rgpd@cambramanresa.org