FÓRMULES PER OPTIMITZAR LA TEVA TRIBUTACIÓ DE L’IAE

Dia: dimarts, 18 de juny

 

Horari: de les 9.30 a les 12h.

 

Lloc: Cambra de Comerç de Manresa

Muralla del Carme, 17-23, 2a planta

 

Assistència gratuïta.

 

Inscripcions prèvies a 93 872 42 22 i/o goviedo@cambramanresa.org

 

La Cambra t’acompanya per analitzar si les teves declaracions d’IAE davant de l’Ajuntament estan correctament efectuades o si pots optimitzar-les fent les modificacions oportunes.

 

La Cambra té contrastada en la pràctica que moltes empreses no tenen correctament declarades les bases del tribut de l’IAE, per aquest motiu vol donar fórmules per generar possibilitats de millorar l’impacte de la liquidació o impedint riscos de sancions, o inclús reduint el cost sol·licitant bonificacions.

 

T’acompanyem en un taller eminentment pràctic on de la mà d’experts enginyers t’ensenyem a analitzar els rebuts i fer els passos oportuns, fins i tot si tenim una inspecció de verificació del tribut com hem d’atendre-la. Vine amb la teva documentació i t’ajudem a interpretar-la!

 

PROGRAMA

9:30 : Benvinguda. Objectius de la sessió

 

9:45: Tools : Què és l’IAE? Quan pago i com puc optimitzar el meu rebut?
– Què suma? – Elements tributaris
– Què resta? – Bonificacions
– Com puc fer-ho? – Cas pràctic
Sr. Sebastian Sánchez

 

10:30: Com hem d’atendre una inspecció?
– Què s’ha de fer i sobretot què no s’ha de fer davant d’una inspecció tributària d’IAE. Eines a l’abast de les empreses.
– Casos pràctics.
Sr. Quim Bayod

 

11:15: Practiquem tots! Anàlisis dels diferents rebuts per detectar possibles desviacions o oportunitats d’optimitzar les liquidacions.
– Resolució dels dubtes dels propis documents.
– Sr. Quim Bayod
– Sr. Sebastian Sánchez

 

12:00: Conclusions i apertura d’entrevistes individuals gratuïtes concertades amb els experts.

 

PROGRAMA

 

Inscripció a l'acte

Nom i cognoms *

DNI *

Domicili *

Població *

Codi Postal *

Telèfon *

Email *


Empresa

CIF

Càrrec

Domicili

Població

Codi Postal

Telèfon

Fax

He llegit la Política de Privacitat i accepto i dono el meu consentiment per a les finalitats esmentades *

Accepto i dono el meu consentiment per a rebre Newsletters i informació comercial de Cambra de Comerç de Manresa.

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la política de privacitat i els termes de servei de Google.


D'acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) en vigor, l'informem que les seves dades personals formaran part d'un fitxer sota responsabilitat de CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA que té com a finalitats permetre la gestió i relació comercial, contractual o informativa en qualsevol dels suports, incloent-hi els electrònics, sobre els serveis o productes pels quals s'ha interessat. No hi ha previsió que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l'excepció de les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l'Administració pública competent. Vostè autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals per a les finalitats esmentades. Més informació a www.cambramanresa.org
Si desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ara o en qualsevol moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui a CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA a C/ Muralla del Carme 17- 23 2a planta (edifici Can Jorba) 08241 Manresa, o ens remeti un correu electrònic a l'adreça següent: rgpd@cambramanresa.org