EXPOSICIÓ DE CATÀLEGS A FIRA INDUSTRIE GRAND OUEST NANTES- 28 al 30 de gener 2020

EXPOSICIÓ DE CATÀLEGS A FIRA INDUSTRIE GRAND OUEST NANTES- 28 al 30 de gener 2020

https://www.industrie-nantes.com/

La Cambra de Guipúscoa juntament amb les altres Cambres d’Espanya i a través seu servei SUBCONTEX organitza la setena participació agrupada a la fira “Industrie Grand Ouest” que tindrà lloc de l’28 a el 30 de Gener de 2020 a Nantes.

 

La fira “Industrie Grand Ouest” se celebra cada 2 anys i va aconseguir en la passada edició la participació de 475 expositors i la visita de 9.000 professionals. El visitant que acudeix a aquesta fira procedeix un 80% del “Gran Ouest” francès, un 20% de la resta de França. Els sectors més representatius als quals pertanyen els visitants són el Aeronàutic, Automòbil, Energies, Agroalimentari, construcció naval, transport terrestre, electrònica, construcció ….

 

El “Grand Ouest” està constituït per 5 regions (Basse-Normandie, Bretagne, Pays de la Loire, Poitou-Charente, Limousin) i compta amb més de 10 milions d’habitants. El seu PIB és comparable a el de Grècia, Dinamarca o Portugal i disposa de 17 dels 69 pols de competitivitat que hi ha a França. En definitiva el “Grand Ouest” és una important regió industrial amb més de 45.000 empreses que generen més de 750.000 llocs de treball.

 

EXPOSICIÓ DE CATALEGS   ( Oberta fins el 23 de gener )

S’ha previst a l’estand informatiu un espai destinat a l’Exposició de Catàlegs d’empreses subcontractistes, el funcionament és el següent:

 

  • Les empreses interessades hauran de fer-nos arribar un màxim de vint catàlegs amb les seves activitats i productes.
  • Aquests catàlegs seran exposats per a la consulta i eventual recollida per part dels visitants en una zona disposada expressament dins de l’estand informatiu.
  • Aquesta zona serà degudament atesa pel personal desplaçat allà per la Borsa de Subcontractació de Guipúscoa, que recollirà les consultes de caràcter específic per a aquelles empreses presents a través dels seus catàlegs. Aquesta informació serà posteriorment remesa a les empreses corresponents.

 

Més informació :

Iñigo Usandizaga

Tfno. 943 000286

e-mail: iusandizaga@camaragipuzkoa.com

 

Convocatoria catalogos en IGO 2020 Nantes

 

Convocatoria Nantes 2020