OPERATIVA INTERNACIONAL AMB O SENSE IVA, NO TOTES LES OPERACIONS SÓN EL QUE SEMBLEN

INFORMACIÓ

Dimecres, 18 de maig de 2022, de 9.00 a les 14.00 hores. A càrrec d’Albert Garcia. Preu 120€

 

OBJECTIUS

És molt habitual que les empreses identifiquin les operacions amb o sense impostos de forma general sobre la base de identificació del seu client, amb aquesta identificació es produeixen errors fiscals importants o en seu defecte impossibilitats de tractes comercials amb el destinatari si no s’entén per les dues parts les necessitats, amb aquest curs d’aclariran les bases fiscals per aplicar o no impostos segons convingui en l’operativa internacional.
El programa es desenvoluparà amb una metodologia orientada a la pràctica i operativa. El professor alternarà l’exposició conceptual amb la resolució de casos pràctics i simulacions i la dinàmica de grup, per tal d’assegurar l’assoliment dels coneixements i el desenvolupament de les competències.

 

ADREÇAT

Curs adreçat a directors, comandaments, tècnics amb responsabilitat en la gestió d’operacions internacional i personal de departaments administratiu i/o logístic d’empreses amb activitat internacional.

 

PROGRAMA

Fiscalitat bàsica de l’IVA.

 • La factura. Compliments fiscals actualització 2022. L’origen de les mercaderies.

Operacions extracomunitàries.

 • Exportació.
 • Importació.

Operacions Intracomunitàries.

 • Verificació Cns VIES.
 • Novetats 2022. Reglament (UE) 2019/2152.

Operacions Triangulars.

 • Fiscalització de les intermediacions.

Serveis.

 • Identificació de la fiscalitat.

 

Programa

  Inscripció al curs

  Nom i cognoms *

  DNI *

  Domicili *

  Població *

  Codi Postal *

  Telèfon *

  Email *


  Empresa

  CIF

  Càrrec

  Domicili

  Població

  Codi Postal

  Telèfon

  Fax

  He llegit la Política de Privacitat i accepto i dono el meu consentiment per a les finalitats esmentades *

  Accepto i dono el meu consentiment per a rebre Newsletters i informació comercial de Cambra de Comerç de Manresa.

  Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la política de privacitat i els termes de servei de Google.


  D'acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) en vigor, l'informem que les seves dades personals formaran part d'un fitxer sota responsabilitat de CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA que té com a finalitats permetre la gestió i relació comercial, contractual o informativa en qualsevol dels suports, incloent-hi els electrònics, sobre els serveis o productes pels quals s'ha interessat. No hi ha previsió que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l'excepció de les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l'Administració pública competent. Vostè autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals per a les finalitats esmentades. Més informació a www.cambramanresa.org
  Si desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ara o en qualsevol moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui a CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA a C/ Muralla del Carme 17- 23 2a planta (edifici Can Jorba) 08241 Manresa, o ens remeti un correu electrònic a l'adreça següent: rgpd@cambramanresa.org