EL PODER DE LES DADES PER LA MILLORA DE LA INDUSTRIA

EL PODER DE LES DADES PER LA MILLORA  DE LA INDUSTRIA

 

L’analítica de dades és un dels camps de la indústria 4.0 que més pes té a l’estratègia de digitalització de les indústries.

Les possibilitats de l’analítica de dades abasten des d’un simple informe sobre el que està passant a la planta, fins a un algoritme avançat de IA que en temps real és capaç de reaccionar davant imprevistos a la línia de producció. Tot això gràcies a internet que permet connectar no només els diferents elements de la fàbrica, sinó tota la cadena de valor, des dels proveïdors als clients finals y inclús els propis productes fabricats, sense importar la ubicació geogràfica.

L’adopció d’aquestes noves tecnologies a la industria contribueix a crear fàbriques més autònomes, àgils i intel·ligents. Però també incorpora nous riscos. La industria connectada o Industria 4.0 requereix prestar especial atenció als aspectes relacionats amb la ciberseguretat.

 

Introducció a la industria 4.0. Casos reals d’aplicació d’analítica de dades i IA a la industria

Jordi Palmiola – Responsable d’Indústria 4.0 d’EURECAT.

Sent i gestiona la fàbrica a temps real.

Paul Feliu – Director Tecnològic de MACCION

Ciberseguretat a la Industria 4.0

Juan Caubet – Director Unitat IT Security d’Eurecat.

Preguntes i debat.

 

 

Divendres 3 de maig de 2019

De 9.00 h a 11.00 h

Sala Catalunya de la Cambra de Comerç de Manresa

 

Confirmació d’assistència al telèfon 93 872 42 22

 

a/e   jferrer@cambramanresa.org

 

 

 

Inscripció a l'acte

Nom i cognoms *

DNI *

Domicili *

Població *

Codi Postal *

Telèfon *

Email *


Empresa

CIF

Càrrec

Domicili

Població

Codi Postal

Telèfon

Fax

He llegit la Política de Privacitat i accepto i dono el meu consentiment per a les finalitats esmentades *

Accepto i dono el meu consentiment per a rebre Newsletters i informació comercial de Cambra de Comerç de Manresa.

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la política de privacitat i els termes de servei de Google.


D'acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) en vigor, l'informem que les seves dades personals formaran part d'un fitxer sota responsabilitat de CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA que té com a finalitats permetre la gestió i relació comercial, contractual o informativa en qualsevol dels suports, incloent-hi els electrònics, sobre els serveis o productes pels quals s'ha interessat. No hi ha previsió que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l'excepció de les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l'Administració pública competent. Vostè autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals per a les finalitats esmentades. Més informació a www.cambramanresa.org
Si desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ara o en qualsevol moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui a CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA a C/ Muralla del Carme 17- 23 2a planta (edifici Can Jorba) 08241 Manresa, o ens remeti un correu electrònic a l'adreça següent: rgpd@cambramanresa.org