EL BREXIT, ESTRUCTURAR UN NOU COMENÇAMENT

INFORMACIÓ

Dimecres, 12 de febrer de 2020, de 9.00 a les 14.00 hores. A càrrec d’Albert Garcia. Preu 90€

 

OBJECTIUS

Exposar i avaluar les expectatives d’una reforma en l’estructura en les vendes internacionals amb el Regne Unit amb els seus estàndards de comunicació, a fi de facilitar l’identificació de la nova ideologia del 2020 en els lliuraments de mercaderies, tant des del punt de vista de l’exportador com de l’importador.

El programa es desenvoluparà amb una metodologia orientada a la pràctica. El professor alternarà l’exposició conceptual amb la resolució de casos pràctics i simulacions i la dinàmica de grup, a fi d’assegurar l’assoliment dels coneixements i el desenvolupament de les competències.

 

ADREÇAT

Curs adreçat a directors, comandaments, tècnics amb responsabilitat en la gestió d’operacions internacionals i personal de departaments administratiu i/o logístic d’empreses amb activitat internacional.

 

PROGRAMA

 1. Unió Europea – PREPARACIÓ davant d’un escenari de no acord.
  • Retirada del Regne Unit de la UE.
  • Declaració política Article 50, a data 17 d’octubre 2019.
  • L’ús dels Incoterms dins del nou marc.
  • Procediments duaners per a les mercaderies que circulen.
  • El TPS.
  • Importància de l’EORI.

 

 1. Un altre marc contemplat:
  • La continuïtat.
  • La seva identitat contractual i d’intermediació en el compra/venda Intracomunitària.
  • Anàlisi d’ús en els compres internacionals.

 

Programa

Inscripció al curs

Nom i cognoms *

DNI *

Domicili *

Població *

Codi Postal *

Telèfon *

Email *


Empresa

CIF

Càrrec

Domicili

Població

Codi Postal

Telèfon

Fax

He llegit la Política de Privacitat i accepto i dono el meu consentiment per a les finalitats esmentades *

Accepto i dono el meu consentiment per a rebre Newsletters i informació comercial de Cambra de Comerç de Manresa.

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la política de privacitat i els termes de servei de Google.


D'acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) en vigor, l'informem que les seves dades personals formaran part d'un fitxer sota responsabilitat de CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA que té com a finalitats permetre la gestió i relació comercial, contractual o informativa en qualsevol dels suports, incloent-hi els electrònics, sobre els serveis o productes pels quals s'ha interessat. No hi ha previsió que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l'excepció de les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l'Administració pública competent. Vostè autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals per a les finalitats esmentades. Més informació a www.cambramanresa.org
Si desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ara o en qualsevol moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui a CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA a C/ Muralla del Carme 17- 23 2a planta (edifici Can Jorba) 08241 Manresa, o ens remeti un correu electrònic a l'adreça següent: rgpd@cambramanresa.org