CONVOCATÒRIA FIRA SUBCONTRATACIO SIANE’2019

CONVOCATÒRIA FIRA SUBCONTRATACIO SIANE’2019

(22-24 octubre 2019)

 

La Cambra de Guipúscoa amb la col·laboració de les altres Cambres espanyoles organitza la tretzena participació agrupada d’empreses a la fira SIANE’2019, Fira Interregional de la Indústria que tindrà lloc del 22 al 24 d’octubre de 2019 a Tolosa (França).

 

Aquest any se celebra la tretzena edició de la fira i es preveu l’assistència de 700 expositors i 11.000 visitants. En la passada edició de Siane, van participar 740 expositors i van visitar la fira 10.000 professionals. Per això, la Fira SIANE s’erigeix ​​com la clau per introduir o consolidar la presència de les empreses espanyoles al Sud de França i més concretament a la regió Migdia-Pirineus, regió que compta amb un teixit industrial amb més de 8000 petites i mitjanes empreses i que en els últims anys ha experimentat un “boom” econòmic important.

 

En Migdia-Pirineus, hi ha 3 pols de competitivitat. El més important i per tots conegut per la construcció del Airbus, és l’aeronàutic. Un altre menys conegut tot i que també de gran importància és el pol de competitivitat sanitari especialitzat en el càncer i bio-sanitat, i finalment l’agrícola i agroindústria.

 

Els sectors representats a la fira són totes les activitats de subcontractació Industrial, els subministraments industrials i Màquina Eina.

 

Amb l’objectiu de donar suport a l’empresa subcontractista a diversificar tant els seus sectors client com els seus mercats, i després de l’èxit de les últimes edicions mantenim la modalitat de participació “Stand compartit” que facilita la participació a la fira reduint el cost del Stand aprofitant les avantatges d’una participació conjunta.

 

El termini d’inscripció és del 15 de gener al 28 de febrer si bé es poden considerar inscripcions fora de termini si quedessin espais disponibles i en condicions menys avantatjoses. S’adjunta informació sobre les condicions de participació, terminis i forma d’inscripció.

 

Per a qualsevol aclariment o informació addicional poden dirigir-se a la Cambra de Guipúscoa, preguntant per Iñigo Usandizaga, al Tel. 943000286, i Fax. 943000267, o correu electrònic: iusandizaga@camaragipuzkoa.com.

 

 

CONVOCATORIA SIANE 2019