CONVOCATÒRIA FIRA SALON INDUSTRIE GRAND OUEST ( Nantes – França ) Oberta fins el 27 de setembre de 2019

 

CONVOCATÒRIA FIRA «SALÓ INDUSTRIE GRAND OUEST» NANTES (FRANÇA) 28-30 GENER 2020

https://www.industrie-nantes.com/

 

La Cambra de Guipúscoa en col·laboració amb les altres Cambres espanyoles organitza la setena participació agrupada d’empreses espanyoles en el “Salon Industrie Grand Ouest” que tindrà lloc del 28 al 30 de Gener de 2020 a Nantes. El “Salon Industrie Grand Ouest” es celebra cada 2 anys i va aconseguir en la passada edició la participació de 460 expositors i la visita de 7.660 professionals. El visitant que acudeix a aquesta fira procedeix un 80% del “Gran Ouest” francès,i  un 20% de la resta de França. Els sectors més representatius als quals pertanyen els visitants són el Aeronàutic, Automòbil, Energies, Agroalimentari, construcció naval, transport terrestre, electrònica, construcció ….

 

El “Grand Ouest” està constituït per 5 regions (Basse-Normandie, Bretagne, Pays de la Loire, Poitou-Charente, Limousin) i compta amb més de 10 milions d’habitants. El seu PIB és comparable al de Grècia, Dinamarca o Portugal i disposa de 17 dels 69 pols de competitivitat que hi ha a França. En definitiva el “Grand Ouest” és una important regió industrial amb més de 45.000 empreses que generen més de 750.000 llocs de treball.

 

 

Amb l’objectiu de donar suport a l’empresa subcontractista a diversificar tant els seus sectors client com els seus mercats, i després de l’èxit de les cinc últimes edicions mantenim la modalitat de participació “Stand compartit” que facilita la participació a la fira reduint el cost del Stand aprofitant els avantatges d’una participació conjunta.

 

Disposem d’un espai limitat i s’acceptaran inscripcions fins a cobrir l’espai disponible (27 m2) o, si no fins el 27 de setembre. S’adjunta informació sobre les condicions de participació, terminis i forma d’inscripció.

 

Per a qualsevol aclariment o informació addicional poden dirigir-se a la Cambra de Guipúscoa, preguntant per Iñigo Usandizaga, al Tel. 943000286, i Fax. 943000267, o correu electrònic: iusandizaga@camaragipuzkoa.com.

Convocatoria Nantes 2020