CONVOCATÒRIA FIRA DE PARTICIPACIÓ AGRUPADA MIDEST Lió (França) 16 -19 març 2021

CONVOCATÒRIA FIRA DE PARTICIPACIÓ AGRUPADA MIDEST Lió (França) 16 -19 març 2021

https://global-industrie.com/fr/midest

La Camara de d’Espanya i Cambra de Guipúscoa organitzen, amb el suport d’ICEX Espanya Exportació i Inversions en el marc de el Pla Sectorial 2021, la participació agrupada d’empreses espanyoles a la fira MIDEST 2021, que tindrà lloc a Lió de l’16 a l’19 de març de 2021

 

INFORMACIÓ DE LA FIRA

MIDEST és una de les primeres fires de subcontractació a nivell mundial i la més important de França, país de la Unió Europea que compta amb el mercat més actiu de subcontractació industrial, juntament amb Alemanya.

Se celebra en el marc de la trobada empresarial GLOBAL INDUSTRIE, simultàniament amb les fires INDUSTRIE (tecnologies de la producció), SMART INDUSTRIES (indústria de el futur i 4.0) i TOLEXPO (maquinària per a xapa, bobines, tub i perfils). Les empreses es beneficien de les sinergies originades per la coincidència d’aquestes fires, que converteixen l’esdeveniment en el principal punt de trobada de la indústria francesa i internacional.

Les activitats representades a la fira són: transformació de metalls, caldereria, forja, fosa, utillatges, motlles, mecanitzats amb arrencada de ferritja, transformació per tall i deformació, tractaments superficials i tèrmics, fixació industrial, electrònica i electricitat, plàstics, cautxú i composites, i productes semiacabats.

La participació es localitzarà tant a la zona dedicada a les Participacions Nacionals com en els sectors de Fixació, Forja, Caldereria, Mecanitzats, Decoletatge i Maquinària Especial, Plàstics, Cautxú i Composites.

 

Per a més informació:

Ane Aguirrezabala. Correu electrònic: aaguirrezabala@camaragipuzkoa.com

Telf: 943.000.322

 

 

CONVOCATORIA_FPA_MIDEST_2021_CÁMARA_COMERCIO_ESPAÑA