Cicle de jornades “Descarbonització de la indústria”

Reserva’t 10, 15, 16 i 22 setembre de 10 a 12h.
Descobreix oportunitats reals i futures pel sector empresarial català en
Eficiència energètica – Energies renovables – Transició energètica.

 

En el programa cameral Catalunya 3040, un dels eixos de treball de les Cambres de Comerç en els propers anys és ajudar al sector empresarial català cap a la sobirania energètica basada en renovables. Les línies d’actuació han d’anar encaminades a ajudar a transformar el model actual energètic per models basats en energies renovables autòctones, distribuïdes i properes als punts de consum a més de l’estalvi i eficiència energètica.

És en aquest sentit que des del Consell General de Cambres i amb la voluntat de les Cambres de Comerç de jugar un paper actiu en aquesta temàtica s’ha organitzat, juntament amb els clústers energètics de Catalunya: el Clúster CEEC d’eficiència energètica, Solartys-clúster d’energia solar i fotovoltaica i el clúster de bioenergia, i amb el suport de l’ICAEN (Institut Català d’Energia de Catalunya), un cicle de jornades virtuals sobre eines i alternatives per a la indústria en matèria d’energia i eficiència energètica.

En el cicle de jornades que porta per títol: “Descarbonització de la indústria. Impuls de les energies renovables i l’eficiència energètica al sector industrial de Catalunya. Horitzó 2030” 34 experts en la matèria, durant 4 sessions, exposaran i obriran espai de debat i discussió sobre les oportunitats reals i futures pel sector empresarial català en temes d’eficiència energètica i ús d’energies renovables, des de punts de vista tècnic, administratiu, legal i econòmic.

És una invitació a que l’empresariat comenci a pensar i a fer, per tal de reduir la dependència exterior amb els combustibles fòssils i en la sostenibilitat energètica.

 

Inscriu-te: https://bit.ly/3bb6NkD

 

Programa CICLE DESCARBONITZACIÓ INDUSTRIA_complert