AHK INDUSTRIAL SUPPLIERS FORUM 2020 | Fira virtual europea per a proveïdors industrials |

AHK INDUSTRIAL SUPPLIERS FORUM 2020 | Fira virtual europea per a proveïdors industrials | 19 novembre 2020

Les noves condicions dels mercats mundials exigeixen un nou enfocament de les estructures comercials i de subministrament. Això és especialment cert per a moltes empreses industrials alemanyes que depenen de productes i serveis d’altres països. Més d’una de cada quatre empreses està considerant una nova orientació després de les experiències de la pandèmia de COVID-19. Això ofereix als proveïdors europeus excel·lents oportunitats per establir nous contactes amb clients alemanys en aquest moment i posicionar-se visiblement amb la seva gamma de productes.

 

https://www.ahk.es/es/servicios/consultoria-de-mercado/ahk-industrial-suppliers-forum-2020

 

El major fòrum virtual de proveïdors d’Europa

El AHK Industrial Suppliers Fòrum 2020 li ofereix l’oportunitat ideal per fer-ho: Organitzat per la xarxa de les Cambres de Comerç Alemanyes a l’Estranger (AHK), aquest esdeveniment virtual li ofereix la millor plataforma possible per presentar-se al mercat alemany i establir o ampliar contactes. Amb 16 països participants i 150 expositors, aquesta fira virtual de proveïdors és la major del seu tipus a Europa.

El grup objectiu d’l’esdeveniment són les empreses industrials alemanyes que busquen proveïdors en altres països europeus. Per a la captació de visitants, els organitzadors treballen en estreta col·laboració amb l’associació principal de compradors Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik (BME), la xarxa de Cambres de Comerç i Indústria alemanyes (IHK) i altres socis locals. En el seu estand de la fira virtual, en els videoxats ia l’àrea de fòrum dedicada a conferències, vostè també podrà establir contactes amb expositors i visitants d’altres països i així adquirir nous proveïdors o clients. Com a ampliació de la seva participació en el nostre AHK Industrial Suppliers Fòrum li oferim una àmplia gamma de serveis addicionals, com la recerca de socis comercials específics, organització de presentacions dels seus productes, seminaris web, etc.

Accés al AHK INDUSTRIAL SUPPLIERS FORUM

Flyer Foro Virtual Proveedores AHK-ISF_BME