ACCEDIR I FER NEGOCI ALS MERCATS EUROPEUS – AULA VIRTUAL

ACCEDIR I FER NEGOCI ALS MERCATS EUROPEUS – AULA VIRTUAL

Descripció

Donar una visió global del que representa el mercat europeu en general i analitzar quina és la millor estratègia per accedir i poder-hi operar amb èxit en funció de la tipologia d’empresa i el seu producte o servei.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

DURADA:

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

ORIENTAT A:

Els destinataris de la sessió són totes aquelles empreses i emprenedors interessats en obtenir informació sobre les principals característiques del mercat europeu, i que concentra el 70% de les exportacions de productes i el 60% de les importacions.

Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió.

Objectius generals:

L’objectiu de la càpsula és  facilitar informació que permeti una millor presa de decisions a l’hora d’escollir mercats i socis comercials dins l’àmbit europeu.

Objectius específics:

Aquesta càpsula té per objectiu facilitar una visió global útil sobre el mercat d’Europa en general i que permeti analitzar quines són les millors estratègies per poder fer negoci en aquesta zona del món i que tenim més propera.

Temari:

MERCAT EUROPEU PRINCIPALS CATACTERÍSTIQUES I MARC LEGAL
PRINCIPALS BLOCS COMERCIALS
PAÏSOS DE LA UNIÓ EUROPEA
EINES DE LA UNIÓ EUROPEA PER FER NEGOCI – L’EEN
MERCATS FÓRA DE LA UNIÓ EUROPEA
OPORTUNITATS DE NEGOCI
RECOMANACIONS

Activitat impartida per Marc Prat

Conducció

Marc Prat

 

INSCRIPCIÓ

https://empreses.barcelonactiva.cat/ca_ES/web/es/detall-formacio?id=1000834