54è Concurs d’Aparadors de Nadal

 

BASES DEL CONCURS

 

Participants

Hi poden participar tots els establiments comercials de la ciutat de Manresa.

 

Inscripcions

El període d’inscripcions és del dia 1 al dia 14 de desembre. En el moment de la inscripció es donarà el rètol amb el número de participant, que haurà de figurar necessàriament en l’aparador. Les inscripcions seran gratuïtes i podran formalitzar-se al departament de Comerç Interior de la Cambra, Muralla del Carme 17-23, 2a planta, de Manresa (edifici Can Jorba), per telèfon al 93 872 42 22 (Andrea Dutu i Conxita Rovira) o per correu electrònic a andrea@cambramanresa.org. Els aparadors hauran d’estar exposats des del dia de la seva inscripció i fins al dia 26 de desembre. Tots els participants que ens facilitn les fotos del seus aparadors apareixeran a les xarxes socials de l’entitat per fomentar la participació.

 

Premi del Jurat 2021

Estarà integrat per varis representants d’entitats i/o professionas vinculats al sector del comerç. La composició del jurat podrà modificar-se si hi ha causes justificades per fer-ho. El seu verdicte serà inapel·lable. El veredicte es basarà en l’impacte comercial, l’originalitat, la qualitat artística, el missatge, la qualitat artesanal i l’adequació a l’entorn.

 

Premi del Públic 2021

Els ciutadans, amb les seves votacions, seran els encarregats d’escollir l’aparador guanyador del Premi del Públic 2021. Les votacions es faran de manera electrònica, mitjançant una aplicació a la qual es podrà accedir des del codi QR que apareixerà al rètol de l’aparador participant. El guanyador del certamen serà escollit a través les votacions electròniques recollides mitjançant l’aplicació. La votació electrònica estarà oberta del dia 9 de desembre a les 00:00 hores fins el dia 15 de desembre a les 23:59 hores. L’aplicació només permet un vot per dispositiu mòbil. Es demana als participants en les votacions que valorin l’impacte comercial, la seva originalitat, la qualitat artística i artesanal i la seva adequació a l’entorn. El resultat final és inapel·lable.

 

Entre el públic participant en les votacions es sortejarà un val de compra de 50 € a consumir en qualsevol dels comerços que hagin participat en el concurs.

 

VOTA AQUÍ

 

Els organitzadors del certamen s’eximeixen de qualsevol responsabilitat davant de vots fraudulents i massius.

 

Premis

Primer premi del jurat 2021: 300 €

Primer premi del públic 2021: 300 €

Premi votants: val de 50 €

 

L’acte de comunicació dels premiats així com el sorteig del val de 50 € entre el públic votant tindrà lloc el divendres 17 de desembre a les 14.00 hores a la Cambra de Comerç de Manresa, sempre i quan les condicions sanitàries ho permetin.

 

La participació en el concurs suposa l’acceptació de les seves bases.

 

 

  Inscripció a l'acte

  Nom i cognoms *

  DNI *

  Domicili *

  Població *

  Codi Postal *

  Telèfon *

  Email *


  Empresa

  CIF

  Càrrec

  Domicili

  Població

  Codi Postal

  Telèfon

  Fax

  He llegit la Política de Privacitat i accepto i dono el meu consentiment per a les finalitats esmentades *

  Accepto i dono el meu consentiment per a rebre Newsletters i informació comercial de Cambra de Comerç de Manresa.

  Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la política de privacitat i els termes de servei de Google.


  D'acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) en vigor, l'informem que les seves dades personals formaran part d'un fitxer sota responsabilitat de CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA que té com a finalitats permetre la gestió i relació comercial, contractual o informativa en qualsevol dels suports, incloent-hi els electrònics, sobre els serveis o productes pels quals s'ha interessat. No hi ha previsió que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l'excepció de les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l'Administració pública competent. Vostè autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals per a les finalitats esmentades. Més informació a www.cambramanresa.org
  Si desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ara o en qualsevol moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui a CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA a C/ Muralla del Carme 17- 23 2a planta (edifici Can Jorba) 08241 Manresa, o ens remeti un correu electrònic a l'adreça següent: rgpd@cambramanresa.org