2a FIRA D’OCUPACIÓ DEL BAGES

2a Fira d’ocupació del Bages

Dijous 25/04/2019 de les 9 a les 17h. A la fàbrica de l’Ànonima de Manresa (Puigterrà de dalt / Llussà)

 

La II Fira de l’Ocupació al Bages està Organitzada per la Cambra de Comerç de Manresa i l’Ajuntament de Manresa. La fira d’enguany es realitzarà el proper 25 d’abril a Fàbrica de l’Anònima de les 9 del matí a les 5 de la tarda.

 

La finalitat es facilitar el contacte entre empreses i candidats que estan buscant feina. També oferir recursos, eines i estratègies per la millora de l’ocupabilitat.

 

També hi col·labora el Centre d’Iniciatives per l’Ocupació (CIO) de l’Ajuntamant de Manresa.

 

QUE ET TROBARÀS ?

Punt d’Informació. Professionals del CIO, de la Cambra de comerç i la indústria de Manresa i les referents del programa de Garantia Juvenil que t’informaran sobre els dubtes que tinguis de la Fira, del funcionament dels serveis locals d’ocupació, i d’inscripció a Garantia Juvenil.

 

Empreses del Bages. Una mostra d’empreses del Bages estaran a la Fira de l’Ocupació per mostrar els perfils professionals que es necessiten el seus sectors. També podràs demanar informació sobre les places vacants existents, o bé, quin procés de selecció utilitzen en la selecció del seu personal.

 

Zona de tallers. Es realitzaran diferents tallers per la millora de l’ocupabilitat aportant recursos i estratègies per preparar un procés de selecció i/o una entrevista de feina.

 

• CV exprés. Les tècniques d’ocupació del CIO de l’Ajuntament de Maresa t’orientaran sobre el teu currículum segons les noves tendències i t’aportaran alternatives o millores per aplicar-hi. Has de venir amb el teu currículum i te’l revisarem en menys de 15 minuts! De les 9 a 13 hores. Individual.

 

• Entrevista grupal. Has fet una entrevista grupal?. Les tècniques d’ocupació del CIO et mostraran que és una entrevista grupal, t’ensenyaran com comportar-te i què fer en diferents situacions per destacar de manera exitosa. Es tracta d’un sol entrevistador i de múltiples candidats i tu has de destacar. Com ho faries? De les 10 a 11 hores. Grupal 15-20 persones.

 

• PRACTICA L’ENTREVISTA PERSONAL. Estàs buscant feina? Ja tens el currículum a punt? i ara què? Les tècniques d’ocupació del CIO et proposen practica l’entrevista persona. Et facilitaran recursos, preguntes típiques, i sobretot com defensar el teu perfil professional. T’hi apuntes? De les 11:30 a 12:30 hores. Grupal 15-20 persones.

 

Ponència. Ponència final. De les 11:30 a 12:30 hores.

 

Fira d’ocupació – programa d’activitats

Inscripció a l'acte

Nom i cognoms *

DNI *

Domicili *

Població *

Codi Postal *

Telèfon *

Email *


Empresa

CIF

Càrrec

Domicili

Població

Codi Postal

Telèfon

Fax

He llegit la Política de Privacitat i accepto i dono el meu consentiment per a les finalitats esmentades *

Accepto i dono el meu consentiment per a rebre Newsletters i informació comercial de Cambra de Comerç de Manresa.

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la política de privacitat i els termes de servei de Google.


D'acord amb el RGPD Reglament General de Protecció de Dades) en vigor, l'informem que les seves dades personals formaran part d'un fitxer sota responsabilitat de CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA que té com a finalitats permetre la gestió i relació comercial, contractual o informativa en qualsevol dels suports, incloent-hi els electrònics, sobre els serveis o productes pels quals s'ha interessat. No hi ha previsió que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l'excepció de les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l'Administració pública competent. Vostè autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals per a les finalitats esmentades. Més informació a www.cambramanresa.org
Si desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ara o en qualsevol moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui a CAMBRA DE COMERÇ DE MANRESA a C/ Muralla del Carme 17- 23 2a planta (edifici Can Jorba) 08241 Manresa, o ens remeti un correu electrònic a l'adreça següent: rgpd@cambramanresa.org